FiLogic

Transport management software FiLogic
Toepassing De nieuwste generatie software. Alle logistieke, financiële en administratieve processen samengevoegd in een systeem.
Belangrijkste kenmerken FiLogic is webbased, dus altijd en overal te gebruiken. Filogic is een volledig transport management systeem eenvoudig in gebruik en van hoge kwaliteit.
Voordelen FiLogic werkt snel en efficiënt. Het transport management systeem is zo opgebouwd dat er voor (nieuwe) gebruikers gemakkelijk mee te starten is. Gebruikers kunnen zelf beslissen welke aspecten zij in FiLogic willen zien.

Omdat FiLogic webbased is, hebben onze gebruikers geen servers nodig en hoeft FiLogic ook niet lokaal te worden geïnstalleerd.
Integratie met andere bedrijfssoftware FiLogic kan geïntegreerd worden met een boekhoudpakket. Integraties met anderen softwaresystemen zijn optioneel.
Organisatietype Voor alle transportbedrijven van eenmanszaak tot grote onderneming.
Branches FiLogic is ontwikkeld voor alle branches.
Kosten per user Wij hanteren een prijs in abonnementsvorm, elke abonnee krijgt gebruik over het gehele systeem. FiLogic kost €149,- per maand per gebruiker.
Geplande ontwikkelingen Een interactief klantenportal en de toevoeging van een track & trace systeem staan in de planning. FiLogic zal altijd blijven ontwikkelen, wij streven naar vernieuwing, kwaliteit en eenvoud.
Referenties Voor referenties kunt u contact opnemen met FiLogic.eu.