TransportMaster

Met twintig jaar ervaring in de transportsector weten we wat u wilt. Een oplossing die aansluit op de praktijk, waarmee u snel aan de slag kunt, volgens uw eigen vertrouwde werkwijze. Veel transporteurs en expediteurs werken dan ook al jaren met TransportMaster.

Volledige integratie met de standaard financiële systemen
Wij bieden u een complete oplossing. Dankzij de volledige integratie met de standaard financiële systemen kan de complete transportadministratie, van orderinvoer tot en met de financiële afhandeling, plaatsvinden binnen één pakket. Daarnaast is de functionaliteit voor warehousing ook volledig geïntegreerd binnen het pakket. U voert gegevens slechts één keer in, waarna u ze overal in het pakket kunt gebruiken. Uw klantgegevens zijn niet alleen de basis voor de order, maar ook voor de ritplanning en de facturering. Denk hierbij aan laad- en losrestricties, openingstijden of prijsafspraken. Dus geen dubbel werk meer. Zo bespaart u tijd en de kans op fouten neemt af. En dat biedt weer perspectief voor verdere groei.

Flexibel
TransportMaster schikt zich naar uw eigen specifieke situatie. Geen transportbedrijf is immers hetzelfde. Afhankelijk van uw eisen en wensen kunt u het pakket daarom met vele modules uitbreiden. Uiteraard zijn er koppelingen mogelijk met de boordcomputers, kan kilometerberekening via TLN plaatsvinden en kunnen orders elektronisch worden aangeleverd en ingevoerd.

Gebruiksvriendelijk
De interface is helder en duidelijk, met eenvoudige invoervensters. Dat scheelt inwerktijd en onnodig zoekwerk. Bovendien kunt u de vensters zelf aanpassen aan uw informatiebehoefte. Ook de functionaliteit zelf is gericht op een efficiënte bedrijfsvoering. Regelmatig terugkerende orders kunt u in één keer voor een hele periode automatisch aanmaken. Bestaande orders kunt u bovendien eenvoudig kopiëren.

Sturing voor uw wagens en uw bedrijf
U wilt uw wagens niet alleen elke dag op de weg hebben, u wilt ze ook optimaal inzetten. Alleen dan hebt u maximaal rendement. TransportMaster biedt u volledig inzicht in de kosten en opbrengsten. U beschikt over de juiste managementinformatie om de juiste beslissingen te nemen.