TMS box

Gratis TMS box

Meest gebruikte kennisbron bij TMS selectie en implementatie

 


 
Met de TMS box kunt u gebruik maken van (1) unieke informatie, checklists, stappenplannen en andere media van het ICT informatiecentrum met de belangrijkste kennis, visies en adviezen over transport management systemen en (2) gerichte informatie van TMS specialisten, passend bij de TMS oplossing die u zoekt. Hiervoor is meestal kort contact met u nodig. Heeft u nog vragen? Bel ons gerust op 030 227 21 20.
 

Vraag hier gratis aan
De TMS box is kosteloos en vrijblijvend.| Ons privacystatement is van toepassing.

TMS software selectie
Over het succesvol kiezen en implementeren van TMS software
Ontvang het gratis als u nu een TMS box aanvraagt aanvraagt

“Ons transport management moest op veel vlakken beter om te kunnen voldoen aan betere transportplanning, lagere kosten en meer inzicht bij onze klanten over leveringen. Via de TMS box hebben we een leverancier gevonden met verstand van transportprocessen die ons uitstekend heeft kunnen helpen.”

“Transport management systemen lijken vaak op elkaar. Tot je ziet wat de echte verschillen zijn en dan wordt de keuze een stuk eenvoudiger.”

“Met ons nieuwe TMS systeem is onze positie in de supply chain enorm versterkt. Waardevolle informatie.”
“Wij willen niet alleen onze transportactiviteiten goed geregeld hebben, maar ook iets doen met onze data. Die oplossing zijn we nu aan het testen met een partij die we via de TMS box hebben leren kennen.”

“Niet te geloven wat een TMS tegenwoordig allemaal kan. Misschien zijn we wel te laat overgestapt op een nieuw systeem. Inspirerende informatie.”

“Praktische kennis, niet alleen bij aanvang maar ook tijdens de selectie- en implementatie. “