TMS software | Overzicht – TMSsystemen.nl

TMS software overzicht

Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van alle TMS software en de aanbieders daarvan. Klik op de naam van de TMS leverancier om vervolgens de TMS software op de website te bekijken. Daar leest u meer informatie over de oplossingen. Wilt u een keuze maken of TMS software met elkaar vergelijken? Maak dan gebruik van alle informatie die het ICT informatiecentrum gebundeld heeft in de TMS box.

Selecteer hier uw TMS oplossing

 

A

Adaption Business Software

Adaption Business Software
In de toekomst zullen IT en logistiek steeds nauwer met elkaar verbonden zijn. U zoekt een systeem met alle functionaliteiten die u nu nodig heeft, maar ook in de toekomst. We respecteren de rollen van huidige bedrijfssystemen en kunnen al onze modules integreren. Adaption zorgt dat het gewoon goed geregeld is. Kies voor een betrouwbare partner waarmee u samen naar de toekomst werkt.

AGePe Logistics Software

AGePe Logistics Software
Om een passende oplossing te bieden voor de ontwikkelingen en trends in de vervoerswereld hebben wij, in samenwerking met organisaties uit de branche, een volledig geïntegreerde ERP oplossing voor relatiebeheer, calculatie, order- en ritopvolging, transportplanning, ritplanning, nacalculatie en urenregistratie, materieel- en personeelsadministratie en financiële administratie.

Alpha-TMS

Transinnovate
TMS voor verladers (MKB tot multinational). Manage uw transporteurs in 1 portal, hou overzicht en bespaar >10% op transportkosten. Web-based, modulaire applicatie. Betaal alleen voor wat u nodig heeft. Software-integratie niet vereist; wel mogelijk (EDI/API) voor verladers (eenmalige kosten) en transporteurs (gratis). Vraag ons om een demo, info over kosten of een 3 maanden gratis proefperiode.

Arox Logistics IT

Arox Logistics IT
Arox Logistics IT levert u een Transport Management System (TMS) dat de taal van vervoerders spreekt. Onze TMS-software helpt u flexibel in te spelen op de vervoersbehoefte.

ASPEX

Adlog
Adlog specialiseert zich in het bieden van ASP oplossingen voor MKB’s in de logistieke sector. ASPEX, haar zelfontwikkelde software, bestaat uit diverse modules en wordt op maat aangepast naar wens van de klant. MoRE is dé mobiele oplossing voor MKB’s met buitendienst. Dit zeer complete totaalpakket omvat o.a.: tracking & tracing, uitgebreide registratie, planning, communicatie en navigatie.

AxITra

TransLine
Totaaloplossing voor container- & conventioneel vervoer. 100% geïntegreerd: van orderbeheer tot planning, van facturatie tot betalingsherinnering, van rapportage tot optimalisatie. Een uitgebreid basispakket met tal van opties. Koppeling met boordcomputers en/of Driver app – Koppeling met boekhoudpakket – Een pleinmodule, offertemodule… Bespaar tijd & vergeet tijdrovende administratieve acties.

B

Boltrics

Boltrics
Verscherp uw inzicht in uw bedrijfsprocessen, houd transportkosten laag en bewaak de kwaliteit met de Transport Management software (TMS) van Boltrics. De totaaloplossing voor logistiek dienstverleners. Van ordermanagement, ritplanning, routeplanning en contractmanagement tot het complete beheer van tarieven, toeslagen en wagenpark.

Bumbal Transport software

Bumbal
Slimme SAAS Transport software, Afspraken software, Bezorg software

C

CAPE Transport Management Platform

CAPE Groep
CAPE Groep ontwikkelt 100% fit Transport Management Platformen en verschillende add-ons voor bestaande TMS: Advanced Board Computing, Subcontractor Management (incl. smartphone app), Carbon Reduction, Fuel Management, Document Management & Supply Chain Visibility. Daarnaast realiseert CAPE Groep systeemintegraties (ERP, TMS, WMS, Board Computers, Carriers) en ESB implementaties.

Carema TMS

Carema Hardware
Carema TMS voorziet als volwassen ICT organisatie in alle facetten van mobiele hardware. Het Carema dienstenpakket, van robuuste terminal tot printer, is volledig opgebouwd rondom de merken Casio, Gotive, Psion Teklogix en Pentax en ontstaan vanuit de filosofie om buitendienstmedewerkers zo optimaal mogelijk te laten profiteren van het “mobiel werken” en stellen de gebruiker centraal.

CargoOffice

LogiNet BV
CargoOffice biedt virtueel alle traditionele Transport Management functies. Ook wordt CargoOffice benut als toolbox voor uitbreiding op de bestaande systemen die vervoerders gebruiken. CargoOffice is ook bekend om haar vele koppelingen met andere pakketten, als ook om het onbeperkte gebruik van de EDI-configurator en de vele communicatie mogelijkheden binnen de transportketen.

Caroz THE TMS

Caroz
Caroz, THE TMS is een maatwerk transportmanagementsysteem voor verladers. Het biedt flexibele, toekomstgerichte logistieke tools met een focus op klantorders. Kenmerken zijn multi-enterprise integraties, end-to-end zichtbaarheid en uitgebreide orderbeheerfunctionaliteit.

CarrierWeb

CarrierWeb
Total Transport Technology – On Board Computers met gegevenskoppeling via EAI naar TMS software. Voertuigmanagement via website.

Centric

Plan&Go TMS – Voor gestroomlijnd transport
Met Plan&Go TMS van Centric ondersteun je alle soorten transport, variërend van full truck load tot en met fijnmazige distributie. Of het nu gaat om nationaal, internationaal of multimodaal transport. Bovendien is Plan&Go TMS voor ordermanagement betrouwbaar én chaostolerant. Het systeem onderscheidt zich van bestaande automatiseringsoplossingen door een volledige integratie van alle logistieke, financiële en administratieve functies.

C-Track Ritregistratie

C-Track Benelux B.V.
C-Track garandeert u een hoger bedrijfsrendement!

D

DireXtion TMS, Distributie Management

VOICT
DireXtion levert volledige regie over ritten waarbij de zending centraal staat en biedt volledige controle over de uitvoering. Het systeem ondersteund de volledige P-D-C-A-cirkel binnen de distributie: Ordermanagement; Planning; Track&Trace, Communicatie en Geautomatiseerd bijsturen. DireXtion is een web-based cloudoplossing die eenvoudig naast bestaande (ERP-)systemen geïmplementeerd kan worden.

Dropon

Dropon
Dropon helpt bedrijven bij de organisatie van hun frequente leveringen via een intuïtieve planning en route-optimalisatie software. Dropon dekt de volledige workflow van logistiek transport en optimaliseert distributierondes met behulp van een krachtig algoritme gevoed door historisch verkeersdata. Tijdens de effectieve levering volg je centraal en in real-time de uitvoering ervan.

Dynafleet

Volvo Truck Nederland
Dynafleet is het transport informatie systeem van Volvo Trucks. Dynafleet is een online webapplicatie en biedt u gedetailleerde informatie over uw trucks en chauffeurs, zoals een rijstijlanalyse, CO2-uitstoot, rij- en rusttijden en inzicht in locaties en routehistorie. Bovendien is het ook mogelijk om tekstberichten uit te wisselen met uw chauffeurs.

E

EasyTrans software

EasyTrans
EasyTrans software biedt betaalbare en gebruiksvriendelijke planningsoftware voor koeriersdiensten en transportbedrijven. De planningsoftware van EasyTrans is geschikt voor uiteenlopende vervoersbedrijven, van kleine koeriersbedrijven en charters tot grote transport- en postorderbedrijven met meerdere vestigingen. Speerpunten: Snel en overzichtelijk; Betaalbaar; Alles in één pakket tegen één prijs.

EasyTrip Transportsoftware

EasyTrip Transportsoftware
EasyTrip is de transportsoftware voor containervervoerders. Verreweg de meest betaalbare oplossing, eenvoudig in gebruik en compleet op alle vlakken.

E-lips

Erniesoft
e-Lips, het TMS systeem van Erniesoft is bedoeld voor o.a. containervervoerders. Zeer eenvoudig in gebruik en erg handig in het terugzoeken van historische gegevens. Plannen, communiceren, factureren en administreren en meer is mogelijk vanuit e-Lips.

F

FiLogic

FiLogic
Nieuwe generatie transport management. Alle logistieke, financiële en administratieve processen in een systeem. Zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig tot in de detail. Altijd en overal bereikbaar.

G

GCS TMS

Generix Group Benelux
Onze oplossing is uiterst geschikt voor verladers, distributeurs, logistieke dienstverleners die hun transport willen beheren en beheersen. Het vermindert uw transportkosten door de vrachtwagens voller te laden en door de toewijzing van de opdrachten aan de transporteurs te optimaliseren. We maken het mogelijk om uw klanten te verzekeren dat ze kunnen rekenen op een snelle en punctuele reactie, terwijl ze een minimale stock kunnen houden.

 

TMS software selecteren

TMS systeem kiezen?
Dit is belangrijk!

 

I

IBM SaaS TMS

CLX Logistics Europe
The IBM® Sterling Transportation Management System (Sterling TMS) is a hosted, SaaS solution that you company use to optimize and transform their supply chain network by planning and executing all inbound and outbound transportation.

IXOLUTION (IXSuite)

Ixolution B.V.
IXsuite is ontwikkeld om logistieke bedrijfsprocessen te ondersteunen. Bijvoorbeeld intermodale-, terminal- en railactiviteiten. Opgebouwd uit diverse geïntegreerde modules en submodules, alle toegespitst op specifieke logistieke processen. De modules zijn los van elkaar of gecombineerd te gebruiken.

L

LogisticPlanet

LogisticPlanet
De meer dan 100 klanten van LogisticPlanet verschillen in zowel de grootte van hun bedrijf, als in de markten die ze bedienen. Wat ze verbindt is de noodzaak slim, effectief en efficiënt te werken en samen te werken. Daarom brengt LogisticPlanet relaties in ketens tot stand. Ons online TMS is voor iedereen die iets logistiek te maken heeft, voor maar €250,= per maand!

Logistics Information Systems – TMS met voorsprong

LIS BV
Sinds 1980 ontwikkelt LIS ICT-oplossingen met als basis TMS WinSped®. Onze logistieke experts adviseren over procesinrichting en implementeren oplossingen in onze zelfontwikkelde standaardapplicatie. Zo werken we samen aan de doorontwikkeling van WinSped®. Het doel: een transparante geïntegreerde keten en inzicht in dienstverlening. U heeft controle, reageert proactief en maakt onderbouwde keuzes.

LS TMS

Savoye Advanced Software
Onze Transport Management LM TMS ondersteunt de verlader bij het beheren van de transportactiviteiten. Kenmerken:Saas of on-premises, Optimalisatie / groupage; Keuze transporteur; Transportlabels; Charteren en plannen; Track & Trace; Voorafgaande facturering, controle op de facturering; Financieel beheer; Business Intelligence transport en Simulatie en tariefvergelijking.

M

MendriX TMS

Mendrix
MendriX is een volwaardig TMS dat naadloos geïntegreerd wordt in uw organisatie, al dan niet in combinatie met onze app voor de smartphone. Uw orders, planning (al dan niet met ons grafisch planbord), klanten, tarieven en facturatie – met MendriX TMS hebt u alles in één. Maar ook aan een koppeling naar uw boekhouding, vervoerders, webshops, inzicht in uw volledige wagenpark, het personeel, CAO-urenregistratie, wagenparkbeheer, emballageregistratie en managementrapportages is gedacht.

Mitoz, het TMS maatwerk concept van I-TeQ B.V.

I-TeQ B.V.
Met Mitoz beschikt u over een op maat gebouwd TMS met individueel afgestemde functionaliteit. Koppelingen met bestaande systemen en communicatie met externe partijen waarbij u ook in de toekomst in staat bent om het verschil te blijven maken. Moeiteloos schaalbaar om compatible te blijven met de dynamiek in uw organisatie. Maatwerk met bijzondere garanties zoals een vaste prijs en oplevertijd.

MobiScout

MobiCoach B.V.
MobiCoach B.V. is al meer dan 20 jaar leverancier van high-end fleetmanagement oplossingen. Door met de klant mee te denken wordt een oplossing gezocht uit standaard hardware en flexibiliteit op het gebied van software. Dit kan variëren van het inzetten van smartphones tot blackboxes, boordcomputers, NFC-tags, temperatuursensoren, enzovoorts. Luisteren naar de vraag, geven van het juiste advies en begeleiden van de gebruikers staan bij ons centraal. Als uw coaches in mobiele data bieden we een totaaloplossing, klaar voor de toekomst!

MP Objects

MP-Objects
MPO provides Shippers and LSPs with realtime customer driven order orchestration over multiple parties in the supply chains for E-Commerce, Distribution, Sourcing and Return flows. MPO is a SaaS with disruptive innovation power of online Order, Inventory, Transport and Capacity Management with smart flexible features for Planning, Execution, Finance and Analytics. MPO enables market leading companies to create incredible wow experiences of Customer Intimacy & Operational Excellence for customers in business and consumer markets. MPO is used by hundreds of market leading Manufacturers, Wholesalers, Retailers and LSPs for orchestrating business critical supply chains around the world to win the global competition.

N

NextUp Logistics Software

NextUp Software BV
Wij zijn NextUp, een innovatief softwarebedrijf! Wij maken het met onze software mogelijk om complexe logistieke materie eenvoudig te maken. Wij ontwikkelen online Software voor de logistieke branche en bieden deze aan als online dienst. Gedreven door innovatie, blijven wij continu in ontwikkeling. Wij blijven zoeken, uitdagen en vernieuwen. Stilstaan is geen optie.competition.

O

Orion

Orion International B.V.
Track & Tracing. Orion International B.V. – overal en altijd online informatie.

P

 

Q

QIP4 Transportation

EQ Consulting Group
De transport management oplossing van EQ Consulting Group ondersteunt al uw transportprocessen en helpt uw dienstverlening te optimaliseren. QIP4 Transportation beheert een breed scala aan operationele en financiële informatiestromen inclusief het beheer van complexe transporttarieven en prijsafspraken. De oplossing geeft direct inzicht in uw transportplanning en beheert resources en alle stamgegevens.

R

Rainbow Solutions

Rainbow Solutions
Met NaviTransport maakt u een eind aan de eilandautomatisering binnen uw organisatie. Transportmanagement, boordcomputers, CAO-verwerking, planning, financiën: u brengt het allemaal samen binnen één systeem en met eenmalige invoer van gegevens. Het systeem is geschikt voor alle typen vervoerders: van wegtransport tot luchtvracht en van treinvervoer tot zeevracht. Daarbij kunt u met NaviTrans ook verschillende vervoersmodaliteiten gelijktijdig ondersteunen.

RGB+

RGB+ Automatisering
RGB+ is een onderneming met een sterke achtergrond in de transportautomatisering. Voor een groot aantal transportondernemingen in Nederland en België leveren wij standaard en maatwerk applicaties. Onze applicaties lopen uiteen van wagenparkbeheer modules tot en met complete transport management systemen.

Ritplan

EVO informatietechnologie bv
Ritplan van EVO-it: Automatische rittenplanning voor grote én kleine bedrijven in alle branches. Ook perfect geschikt voor bedrijven met vaste routeschema’s. Integratie met boordcomputers zoals de Carcube of TomTomPro. Volledig geïntegreerde App voor digitale ritlijst, proof of delivery (handtekening en foto’s) en emballagebeheer.

Routigo transportmanagementsoftware

Routigo transportmanagementsoftware
Maak jij de routes voor je koeriers nog zonder het beste transportmanagementsysteem? Hoop je dat je stopvolgorde de meest efficiënte is en dat je routes zo kort als mogelijk zijn? Met de beste transportmanagementsoftware van RoutiGo bereken je de optimale routes en stopvolgorde. Foutloos en snel. Bovendien krijg je de beschikking over een duidelijk dashboard. Zo weet je altijd waar je koeriers zijn en wat hun routes zijn. TMS software is onmisbaar voor planners.

RouteLogic

RouteLogic
Route planning software die jou tijd en geld bespaart! Dag in, dag uit zet jij alles op alles om je klanten kostenefficiënt, op tijd volgens afspraak te kunnen leveren. Maar de tools die je nu daarvoor gebruikt helpen je daar onvoldoende bij. Met slimme en betaalbare route planning software helpt RouteLogic jou de beste routes te maken. Zodat jij tijd en brandstof bespaart, jouw chauffeurs precies weten hoe ze het beste kunnen rijden en je klanten een 5-sterren bezorgervaring hebben.

 

TMS essentieel voor logistieke bedrijven

TMS is essentieel voor logistieke bedrijven
Over de noodzaak van een TMS

 

S

SAP

SAP Nederland
mySAP Supply Chain Management (mySAP SCM) geeft u de mogelijkheid uw logistieke processen zo optimaal mogelijk te beheren. Door de kracht van internet kunt u de logistieke keten beter beheren en controleren, zowel op diverse vestigingen van uw organisatie als ook buiten uw organisatie. Het geeft meerdere partijen inzicht in bedrijfskritische gegevens.

ShipitSmarter

ShipitSmarter
Met de talloze innovatieve functionaliteiten van ShipitSmarter worden uw transportstromen geoptimaliseerd. Zo biedt het platform u de mogelijk om uw zendingen real-time te volgen (‘track & trace’), te consolideren en te (pre-)labellen voor multi-modale routes. ShipitSmarter biedt voorts het gemak van het online genereren van douane- en KvK-documenten en het eenvoudig onderhouden van een adresboek.

Smart Route

Smart Route
Je levering van begin tot eind goed geregeld met de route optimalisatie van Smart Route.

Sprinter 2000

Cargo Data Systems
CDS is dé specialist in operationele en administratieve computer automatisering voor expeditie, logistiek en transport.

T

TALIS

TANS
TALIS is een modulair TMS dat vanaf 1985 meet dan 350 keer succesvol werd geïmplementeerd bij transportbedrijven in alle deelsegmenten. Door zijn flexibele karakter is maatwerk niet nodig om toch tot een goede fit te komen. Met de standaardfunctionaliteit kan tussen de 80 en 95% van de wensen ingevuld worden. TALIS koppelt met 8 merken boordcomputers, diverse financiële pakketten, ritoptimalisatiesystemen en scantoepassingen.

TAS-tms

TAS TMS
TAS is een modulair systeem voor transportbeheer waarmee transporteurs en expediteurs het volledige proces kunnen beheren, van orders tot planning, opvolging en facturatie. TAS kan gekoppeld worden aan andere systemen, bijv. voor DMS, boekhouding, FMS, ERP, enz. Dit geïntegreerde systeem voor transportbeheer kan aangepast worden aan uw voorwaarden om uw productiviteit en winst te verhogen.

T Comm Telematics B.V.

T Comm
Het T Comm Tracking & Tracing systeem is een geperfectioneerd voertuigvolgsysteem gericht op de lading. Het systeem brengt alle bewegingen en waarden (zoals temperaturen) van een specifieke lading via een web-based omgeving goed in beeld.

TMS en WMS software door Rigter Cloud Logistics

Rigter
De Transport en Warehousesystemen van Rigter zijn een slimme en betaalbare oplossing om uw logistieke proces volledig en geïntegreerd te ondersteunen. Een complete software oplossing lokaal of in of in de cloud met mogelijkheden tot maatwerk.

Transpas Enterprise

Art Systems B.V.
Transpas Enterprise is een compleet en flexibel transport management system (TMS). Transpas Enterprise kan gekoppeld worden met uw eigen boekhoudpakket, boordcomputers, WMS en andere systemen. Op www.artsystems.nl/referenties/ ziet u een overzicht van bedrijven die voor onze software hebben gekozen.

Transportation Management for LSP’s

BluJay Solutions B.V.
Transportation Management for LSP’s van BluJay is een volledige, geïntegreerde softwareoplossing waarmee de gehele logistieke operatie van begin tot eind kan worden afgehandeld, in meerdere talen, valuta’s en tijdzones. Met de geïntegreerde modules voor cross dock, yardmanagement en warehouse management kunt u alle multimodale transport- en (tijdelijke) opslagactiviteiten voor één verzending beheren en specificeren op een factuur voor de klant.

Transport-info

Transport-info
We are developing role-based smart web-applications for Supply Chain and Logistic Industries Use of these applications makes work more easy, efficient and fun!

TransportMaster

TransportMaster
Ons TMS is modulair en flexibel, geschikt voor diverse transportbranches. Het sluit goed aan op de praktijk: u kunt snel aan de slag volgens uw eigen, vertrouwde werkwijze. We bieden u oplossingen voor de problemen van vandaag én de uitdagingen van morgen.

Transsmart

Transsmart
Transsmart integreert, automatiseert en optimaliseert vanuit MKB ERP, WMS en e-commerce systemen zoals Exact, SAP, AFAS, UNIT4, Navision, Xgram, BoxWise en o.a. Magento transportprocessen richting vervoerders zoals PostNL, UPS, DHL, Fedex, GLS, Transmission en vele anderen.

Transvision

Transvision
Wij ontwikkelen software voor het optimaliseren van transport en distributie over de weg. Transvision heeft branche gespecialiseerde oplossingen ontwikkeld voor o.a. Afvallogistiek, Olie- en Gasdistributie, Bulkvervoer (o.a. veevoeder), Planning van Service Engineers, B2C distributie (o.a. thuiswinkelen, tijdslot boeking voor afleveringen etc).

 

TMS software selecteren

TMS systeem kiezen?
Dit is belangrijk!

 

Trimble

Punch Telematix
Punch Telematix is een telematica service provider. Het biedt totaaloplossingen aan voor o.a. de transportmarkt. Deze totaaloplossingen worden aangeboden tegen een vaste maandelijkse prijs en bevatten zowel de hardware (boordcomputer), web-based software, communicatie, installatie en garantie. Punch Telematix is momenteel actief in de Benelux, Frankrijk en Duitsland.

Tris Logistics

AKB Intris
De Tris Logistics application suite bestaat uit geïntegreerde standaard software modules voor Forwarding-, Transport- en Warehouse management. Verder kent de TRIS suite modules voor de Cargadoor, Customs en Planning (distributie-, service- en internationale planning).

U

Unit4 TMS

Unit4
Unit 4 Agresso N.V. is een internationaal opererende softwareonderneming die haar klanten een unieke totaaloplossing biedt, bestaande uit een combinatie van geavanceerde business software en optimale beveiliging van de bedrijfsgegevens. Vanuit diepgaande kennis van een gericht aantal branches en verticale markten, biedt Unit 4 Agresso standaardsoftware en diensten aan.

V

Vanboxtel

Vanboxtel
Het Vanboxtel-TMS is een krachtig systeem dat het voor de planner mogelijk maakt om de kwaliteit en kosten van vervoer optimaal te beheersen. Daarnaast zijn de administratieve taken eenvoudig en inzichtelijk, wat minder papierwerk en meer rust voor de planner betekent.

X

Xantion

Xantion.nl
Het beheer van ICT volledig kunt u eenvoudig aan Xantion uitbesteden. Geen dure investeringen meer of medewerkers hiervoor inhuren. Het resultaat is bovengemiddeld betrouwbare ICT systemen tegen lage en voorspelbare kosten.

Y

Yellowstar Solutions – Star Flow Intermodal

Yellowstar Solutions
Star Flow Intermodal biedt een veelomvattend TMS. Als logistieke dienstverlener organiseert u hiermee voor klanten het volledige intermodale achterlandvervoer. Van boeking tot facturatie verbindt en integreert Star Flow Intermodal de gehele intermodale keten. Elke schakel heeft in het Transport Management System een control tower met naar eigen wens in te delen dashboard.


Lees ook dit over TMS software
Alles over TMS software selectie (TMS box)
Waarom IT projecten mislukken (gratis e-boek)