TMS software overzicht

Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van alle transport management systemen en de aanbieders daarvan. Klik op de naam van de TMS leverancier om vervolgens de TMS software op de website te bekijken. Daar leest u meer informatie over de oplossingen. Alle informatie over het selecteren van de voor u best passende transport management software vindt u in de TMS box. Lees hier meer over de TMS box en hoe u deze aanvraagt.

software overzicht F-L   |  software overzicht M-R   |  software overzicht S-Z

A Keuze uit meer dan 100 TMS software oplossingen. Hoe selecteert u daaruit de beste?
Lees het in de gratis TMS box van het ICT informatiecentrum.

Adaption Business Software

Adaption Business Software
In de toekomst zullen IT en logistiek steeds nauwer met elkaar verbonden zijn. U zoekt een systeem met alle functionaliteiten die u nu nodig heeft, maar ook in de toekomst. We respecteren de rollen van huidige bedrijfssystemen en kunnen al onze modules integreren. Adaption zorgt dat het gewoon goed geregeld is. Kies voor een betrouwbare partner waarmee u samen naar de toekomst werkt.

AGePe Logistics Software

AGePe Logistics Software
Om een passende oplossing te bieden voor de ontwikkelingen en trends in de vervoerswereld hebben wij, in samenwerking met organisaties uit de branche, een volledig geïntegreerde ERP oplossing voor relatiebeheer, calculatie, order- en ritopvolging, transportplanning, ritplanning, nacalculatie en urenregistratie, materieel- en personeelsadministratie en financiële administratie.

Arox Logistics IT

Arox Logistics IT
Arox Logistics IT levert u een Transport Management System (TMS) dat de taal van vervoerders spreekt. Onze TMS-software helpt u flexibel in te spelen op de vervoersbehoefte.

ASPEX

Adlog
Adlog specialiseert zich in het bieden van ASP oplossingen voor MKB’s in de logistieke sector. ASPEX, haar zelfontwikkelde software, bestaat uit diverse modules en wordt op maat aangepast naar wens van de klant. MoRE is dé mobiele oplossing voor MKB’s met buitendienst. Dit zeer complete totaalpakket omvat o.a.: tracking & tracing, uitgebreide registratie, planning, communicatie en navigatie.

C Veel organisaties die nieuwe tms software zoeken, gebruiken daarbij de tms box.
Bekijk de inhoud van deze gratis box en begrijp waarom.

CAPE Transport Management Platform

CAPE Groep
CAPE Groep ontwikkelt 100% fit Transport Management Platformen en verschillende add-ons voor bestaande TMS: Advanced Board Computing, Subcontractor Management (incl. smartphone app), Carbon Reduction, Fuel Management, Document Management & Supply Chain Visibility. Daarnaast realiseert CAPE Groep systeemintegraties (ERP, TMS, WMS, Board Computers, Carriers) en ESB implementaties.

Carema TMS

Carema Hardware
Carema TMS voorziet als volwassen ICT organisatie in alle facetten van mobiele hardware. Het Carema dienstenpakket, van robuuste terminal tot printer, is volledig opgebouwd rondom de merken Casio, Gotive, Psion Teklogix en Pentax en ontstaan vanuit de filosofie om buitendienstmedewerkers zo optimaal mogelijk te laten profiteren van het “mobiel werken” en stellen de gebruiker centraal.

CargoOffice

LogiNet BV
CargoOffice biedt virtueel alle traditionele Transport Management functies. Ook wordt CargoOffice benut als toolbox voor uitbreiding op de bestaande systemen die vervoerders gebruiken. CargoOffice is ook bekend om haar vele koppelingen met andere pakketten, als ook om het onbeperkte gebruik van de EDI-configurator en de vele communicatie mogelijkheden binnen de transportketen.

Cargo Manager

Cargo Manager
CARGO MANAGER is een totaal oplossing voor de professionele vervoerder. Het programma is sinds 2001 door ontwikkeld vanuit de praktijk en is uitgegroeid tot een pakket voor de kleine en middelgrote vervoerders.

CarrierWeb

CarrierWeb
Total Transport Technology – On Board Computers met gegevenskoppeling via EAI naar TMS software. Voertuigmanagement via website.

C-Track Ritregistratie

C-Track Benelux B.V.
C-Track garandeert u een hoger bedrijfsrendement!

D

D2T Boordcomputer & Fleetmanagement

Data2Track
Data2Track onderscheidt zich door effectieve, modulaire oplossingen te leveren voor een scherpe prijs. We gaan daarbij uit van het basissysteem (volgsysteem) en bieden een uitgebreid pakket van uitbreidingsmogelijkheden naar behoefte. Eén van deze uitbreidingen zijn onze dataterminals.

DireXtion TMS, Distributie Management

VOICT
DireXtion levert volledige regie over ritten waarbij de zending centraal staat en biedt volledige controle over de uitvoering. Het systeem ondersteund de volledige P-D-C-A-cirkel binnen de distributie: Ordermanagement; Planning; Track&Trace, Communicatie en Geautomatiseerd bijsturen. DireXtion is een web-based cloudoplossing die eenvoudig naast bestaande (ERP-)systemen geïmplementeerd kan worden.

Dynafleet

Volvo Truck Nederland
Dynafleet is het transport informatie systeem van Volvo Trucks. Dynafleet is een online webapplicatie en biedt u gedetailleerde informatie over uw trucks en chauffeurs, zoals een rijstijlanalyse, CO2-uitstoot, rij- en rusttijden en inzicht in locaties en routehistorie. Bovendien is het ook mogelijk om tekstberichten uit te wisselen met uw chauffeurs.

E

EasyTrans software

EasyTrans
EasyTrans software biedt betaalbare en gebruiksvriendelijke planningsoftware voor koeriersdiensten en transportbedrijven. De planningsoftware van EasyTrans is geschikt voor uiteenlopende vervoersbedrijven, van kleine koeriersbedrijven en charters tot grote transport- en postorderbedrijven met meerdere vestigingen. Speerpunten: Snel en overzichtelijk; Betaalbaar; Alles in één pakket tegen één prijs.

E-lips

Erniesoft
e-Lips, het TMS systeem van Erniesoft is bedoeld voor o.a. containervervoerders. Zeer eenvoudig in gebruik en erg handig in het terugzoeken van historische gegevens. Plannen, communiceren, factureren en administreren en meer is mogelijk vanuit e-Lips.

software overzicht F-L
software overzicht M-R
software overzicht S-Z